top of page

UUS SINKKU, VIIVA PELASTAA VAPUN!

Updated: Apr 28, 2020

Elämän murjomien miesten terapiaryhmä RASVAMAKSA julkaisee ensimmäisen sinkkunsa vappuaattona!Viiva kertoo erosta ja kivusta. Pitkän parisuhteen viimeistä hiilistä, joita yritetään puhaltaa liekkiin vielä kerran keinolla millä hyvänsä - osin tuntemattomista syistä. Tai sitten se kertoo siitä, kun joku paskoo housuun. Mistä näitä tietää.


“Rasvamaksa on jokaisen elämän lyömän miehen ja naisen bändi. Nää tarinat on kipeitä, mutta niistä kasvaa kauniita arpia kun niille huutaa yhdessä." - Musta Lokki

Rasvamaksan musiikkia ei voi oikein lokeroida - se pitää kokea. Kovaa ajoa, taitavaa soittoa ja pakokauhun säestämää huutoa. Suomalaista punkkia parhaimmillaan. Tai iskelmää. Tai jotain.


VIIVA kulkee tulevan EP:n edellä


Vappuaattona julkaistava VIIVA kulkee Rasvamaksan ep:n edellä. EP tullaan julkaisemaan 1.6.2020, sitä ennen vielä yksi sinkku saa päivänvalon. Luvassa on keikoilta tuttua pakokauhun, kiihkon ja huuman herättämää kiimaa, veret kiehauttavaa huutoa ja häpeilemätöntä hikoilua. Tuntematon odottaa ja rasva tirisee keittimessä - varo ettei läiky yli!


Kuva: Kalle Kervinen

86 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page