MEDIA

rasvamaksa logo.png
RASVAMAKSA - HIKINEN JA KIIHKEE
Rasvamaksa on suomalaista punkkia parhaimmillaan. Tammikuussa 2019 alkunsa saanut helsinkiläinen kuuden hengen bändi soittaa kahden vokaalistin piiskaamana punkin, rockin ja hardcoren rajamailla omintakeista poljentoaan. Keikoilla yleisön transsinomaiseen tilaan ajavat sanoitukset ja hakkaava rytmi kumpuavat oman elämän pettymyksistä ja kivuista. Rasvamaksa onkin suomen halvinta ryhmäterapiaa!
"Jos sille voi nauraa myöhemmin, on se hauskaa nytkin!"
Siinä missä bändi on molempien solistien ensimmäinen musiikillinen matka, Rasvamaksan muusikoilla on keikkakilometrejä alla jo vuosien ajalta. Bändissä yhdistyykin jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä (yleensä äänensä kiihkosta puhki huutanut solisti).
Rasvamaksa julkaisi debyyttisinkun VIIVA vappuaattona 30.4.2020
ja toisen sinkun LOLITA 22.5.2020.  Bändi työnsi nopeaan tahtiin vielä debyyttijulkaisun ´Kohti eheämpää elämää´ EP:n päivänvaloon 01.06.2020 !
Vuoden 2021 ensimmäinen julkaisu HERKKÄÄ SETTIÄ näki päivänvalon ystävänpäivänä 14.2.2021. Toinen sinkku KÄDET julkaistiin 7.5.2021 ja jatkaa Rasvamaksan uuden musiikin julkaisujuhlaa. Lisää on tulossa.
Lue lisää Julkaisut -välilehdeltä!
 
rasvamaksa logo.png
RASVABONGAUS