top of page
  • setti

KUOLE SIKA -SINGLE ULOS 15.9.!

Musiikkivideon näyttö Rumba-lehdessä jo 13.9.!


Bändin kauan odotetulta Muutakin kuin muisto -debyttialbumilta julkaistava viimeinen single Kuole sika julkaistaan perjantaina 15.9. ja Rumba-lehti otti rallin ennakkonäyttöön!

Sillä biisin mukana julkaistaan virallinen musiikkivideo! Biisi tarjoilee tuttua ja raivokasta punk-asennetta, iskeviä metallisia äänimaisemia ja puolitempoisen koukuttavan kertosäkeen.


Musta tuntuu, että ihmisillä on taipumus aina etsiä syyllistä riidoissa. Olipa sitten kyse kahden taistelusta tai yksilön mielensisäisestä ristiriidasta. Jotenkin sen syyllisen löytäminen linkittyy riidan jälkeiseen puhdistautumiseen. Ilman syyllisen löytymistä juttu jää jotenkin kytemään. Kuole sika syntyi tässä maailmassa. Kyllä se syyllinen osoitetaan biisissä, mutta kuulijan täytyy löytää se itse. - Pietu.

Kuole sika -biisin musiikkivideon ohjasi Ville Nuoraho/Youngfield Films. Tämä musiikkivideo on jo tänään 13.9. ennakkonäytössä Rumbassa!


Oli heti selvää, kun Rasvamaksa otti yhteyttä musavideon merkeissä, että meidän täytyi jotenkin saada se heidän älyttömän kova live-meininki talletettua musavideolle. Sen ansiosta, että koko bändi antoi kaikkensa, lopputulos on juuri sen tyyppinen sekasorto, jota lähdettiin jo alkufiilistelyissä hakemaan, -Ville Nuoraho Youngfield Filmsiltä.

Rasvan debyyttialbumin levynjulkaisukeikka pidetään Love Is Punk Fest -tapahtumassa 7.10. Helsingin On The Rocksissa yhdessä Clarkkentin ja Lame Duckin kanssa! (Liput em. Linkistä!)


Tervetuloa!50 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page