top of page
  • setti

RASVA LIUKUU FINAALIIN!!

Updated: Oct 18, 2020

Eilisestä keikasta kuoriutui kohtuullinen viikon aloitus! Paska maanantai muuttui nopeasti Rasva maanantaiksi kun äänestystulokset julkaistiin! Tämä meidän likainen risteilylaiva jatkaa vielä matkaa. Puitteet oli kunnossa kun legendaarinen On The Rocks (Mikonkatu) Helsingissä tarjosi Emergenzan bändiskaban semifinaalille paikan missä mouhota! Eikä unohdeta, että meidän rakkaan basistimme Tommi Ahosen jättäydyttyä pois, uusi ja uljas Rasvakuopus Joel Kangas sai lavakasteen suoraa kisaformaatissa! Joel otti luulot pois ja louskutti huolella lavan mitalta pitkin pahaa-aavistamatonta yleisöä konkarin elkein!

Musta Lokki aka risteilyisäntä ja henkinen kapteeni, kävi yleisön käsivarsilla mikki huulilla kun taas Musta Lakki kävi ilman mikkiä yleisön syleilyssä kesken keikan. Sivusalista ujoimmatkin saatiin loppusetistä mukaan salin etuosaan ja hiki virtasi, paska haisi kun Rasvabanjot soi!

 

Sieltä se sitten tuli - tätä ei osattu enää odottaa tai edes toivoa. Äänestysvoitto Rasvalle illan semifinaalista! Huhhuh. Kiitos kaikille äänestäjille ja yleisölle upeasta irtiotosta ja energisestä mukanaelämisestä! Teidän eläytyminen ei jäänyt huomaamatta!

Vaikka lavalla oli fiilistä, ei se tullut ilmaiseksi. Maanantai keikkapäivänä ei varmaan ketään houkutellut paikalle ilman kevyttä suostuttelua, mutta järjestäjätaho ja kaikki bändit saivat omalla tekemisellä tunnelman kohoamaan ja loppuillasta kun päästiin ukkojen kanssa tiskille oli aika suorittaa ja nauttia. Iso kiitos kaikille paikalla olleille! Risteily ei oo ohi.


FINAALEISSA NÄHDÄÄN!!!(Tästä infoa myöhemmin)

Kuva: Kalle Kervinen
129 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page