top of page

EMERGENZA FESTARIN ALKUERÄN VOITTO!

Updated: Apr 28, 2020

Eihän tässä näin pitänyt käydä.. vai pitikö sittenkin. Illan viimeisen vedon jälkeen äänestyksen tuloksia kerrottaessa yleisö huusi ääneen RASVAMAKSAA...“Oli hyvii bändejä koko ilta, mutta tää kruunas tän koko illan! Äijät oli ihan v*tun kovii!!” -järjestäjä

Koko ilta tuli kaikkea raskaasta metallista aina yhden miehen electromusaan. Älytöntä, että meidät laitettiin illan viimeseks. Bändin ukkojen kans naurettiin, että nautitaan ja vedetään sillee että tarvittaessa lähetää nopeesti vetää keikkapaikalta!


Toisin kävi.


Kesken biisin tajuttiin, että täällä on liian paljon jengiä paikalla. Nää ei oo vaan meidän frendejä. Kitaristi reunalta antoi kesken biisin vanhanliiton fist pumpit yleisöön. Heitettiin yks bändin paita lavalta yleisöön sukeltaneelle (Kiitos sille isolle miehelle, joka ajatteli että joku jaksaa kantaa sitä!) ja vikan biisin aikana täysin ventovieraat lähti jengihuutoihin mukaan Lolita-biisis. Hullua. Keikan loputtua saatiin kuulla kehuja, siis kehuja musasta mitä luultiin että jengi ei jaksa - ehkä tälläselle musalle olin tarvetta, tai jengi oli jo nii pitkällä baari-illassa että Rasvamaksa kuullosti jo ihan hyvälle.


Rasva—maksa, Rasva—maksa!!


Äänestystulokset julkaistiin kuten tavallisesti vikan esiintyjän jälkeen. Kaikki muut äänet oli julkaistu ja voittaja oli jäljellä. Oltiin vielä keikan huumassa, eikä oikein osattu odottaa mitään - meille riitti, että keikalla jengi tykkäs ja osas päästää irti.


Juontaja kertoi voittajabändin äänet. Yleisöstä alkoi kuulua yhä yhä kovempaa huuto: ”rasva-maksa..rasva-MAKSA... RASVA-MAKSA!! Juontaja repesi nauramaan ja sanoi, että yleisö taitaa tietää. Illan voittaja, meidän yllätykseksi oli Rasvamaksa! Jengi repes juhlimaan ja joku yleisöstä paisko oluet kattoon. Täysin ventovieraat ihmiset iloitsi meidän voitosta. Eihän tässä näin pitänyt käydä! Älytön tilanne. Mitä just tapahtu?


Hiton outo tunne - samalla todella kiitollinen.


No, sit lähetää jatkaa tätä skabaa. Jengi halus lisää Rasvaa... Sitten sitä pitää antaa lisää.


Kuva: Kalle Kervinen

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page