top of page

Pitkä odotus päättyy 14.2.2021Turbulenssista ulos vahvempana


Jos sä olisit viettänyt koko vuoden 2020 jossain suljetussa tilassa, erossa muusta maailmasta ja nyt kysyisit miten tuota kulunutta vuotta kuvailisi, niin resepti olisi varmaan tämä: Otetaan paljon Gilpinin perheviskiä ja laitetaan se kattilaan. Samaan kattilaan isketään reippaasti surströmiä ja pidetään levy kolmosella. Annetaan hautua tarpeeksi.

Sen jälkeen lisätään kaikki kesäkeiton ainekset ja haudutellaan pöydällä vielä pari päivää. Syntynyt keitto nautitaan tosi kovia ja korkeita ääniä kuunnellen, luonnollisesti epämukavalla penkillä pimeässä komerossa istuen. Jep, siinä on täydellinen simulaatio vuodesta 2020.Mutta kyllä viime vuoteen hyvääkin mahtuu. Muutaman keikan ohella Rasvamaksa hioi keikkakuntoaan ja uusia biisejä. Jopa siinä määrin, että vuoden 2021 aikana kuulijoille on luvassa enemmän tuoretta Rasvaa kuin koskaan aiemmin! Ja se kaikki alkaa ystävänpäivänä.


Herkkää Settiä


Mitä sä sanoisit jos kertoisin tarinan miehestä, joka on löytänyt täydellisen naisen. Hauskan, energisen, kauniin ja määrätietoisen. Kaikki premissit näyttäisivät hyvältä ja mies tahtoisi asettua aloilleen. Tiedätkö, avata sydäntään ja ... kyllä, sitoutua. Katsella toista silmiin kynttilän valossa, kuunnella juustoisia vinyylejä, ehkä tanssia, ehkä jopa puhua tunteista. Ehkä jopa unelmista. Kyllä sä tiedät, sellaista herkkää settiä. Kaikki tämä olisi muuttanut miestä. Hän panostaisi naiseen enemmän kuin kehenkään aiemmin. Hän panostaisi itseensä. Hän panostaisi kämppäänsä. Opettelisi jopa kokkaamaan.Ystävänpäiväksi mies olisi kutsunut naisen luokseen. Ei mikään bootycall, vaan todelliset treffit. Sellaiset joiden aikana puhelin on suljettu ja valaistus tarkkaan harkittu. Mies odottaisi naista koko päivän. Valmistautuisi. Silittäisi paitansa. Kokkaisi. Ja laittaisi tarkkaan valitsemansa pullon kuohuvaa viilenemään. Lopulta kello löisi. Mies kuulisi tutun koputuksen ovella. Hänet valtaisi rakastuneen miehen ilo. Ehkä tänään hän uskaltaisi kertoa naiselle siitä kaikesta, josta unelmoi. Ehkä tämä ilta merkitsisi käännekohtaa heidän suhteessaan. Ehkä he tämän jälkeen olisivat vihdoin virallisesti pari.Mies avaa oven ja nainen katsoo hymyillen.


Mitä sanoisit jos kertoisin, ettei tuolla naisella ollut yhtä romanttiset ajatukset. Määrätietoiset kyllä. Mutta erilaiset kuin miehellä.


Mitä sanoisit jos kertoisin, että sen miten tarina päättyy kuulet ysätävänpäivänä 14.2.2021 kaikkialta missä musiikkia voi kuunnella. Tai ainakin Spotifysta.
92 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page