top of page

Kesäkauden avaus Lepakkomiehessä 6.5.Vähän lämpöö ja lohdutusta

Lauantaina 6.5. laitetaan aurinkorasvaa ja skumppaa nuppiin, kun Lepakkomiehen lauteille kiipeävät PSD, Teresa Banks ja illan päättävä Rasvamaksa.


Illan aloittaa Pitiful Small-time Dealers (Helsinki), jolla pitkät perinteet melodisen punk rockin parissa. Energistä, englanninkielistä ja melodista punkkia myllyttävä trio julkaisi 2022 bändin nimeä kantavan napakan pitkäsoiton!


Toisena bändinä lavalle nousee Teresa Banks (Helsinki). Tämä viisihenkinen ja monikansallinen (Suomi/Espanja/Italia) skeittipunkkibändi on tarjonnut nopeaa ja mehevästi rullaavaa korvakarkkia hardcorepunkin rajamailta jo kolmen pitkäsoiton verran. Viimeisimpänä julkaisuna split-EP vuodelta 2022.


Illan päättää hikinen ja päälle puskeva oma Rasvamaksasi. Jos et ole koskaan kuullut meistä, seuraava pienenä kertauksena; Rasvamaksa on kuusihenkinen hardcorea ja punkkia surutta sekoittava kahden kuskinpaikalla istuvan laulajan. Energisellä livemenolla mainetta niittänyt bändi on julkaissut ensimmäsen EP:n 2020 ja pari sinkkua viime vuosina. Nyt työn alla on odotettu esikoislevy, joka julkaistaan tämän vuoden aikana.


Nähdään Lepakkomiehessä!

33 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page